2009/07/23

Lyhyt kertomus Animeconista ja muusta

Olen ollut hyvin hyvin laiska päivittämään viimeaikoina, anteeksi. :< Mutta nyt otin itseäni taas niskasta kiinni! Pari viikkoa sitten (:D) oli Animecon, jossa vietin kaikki kolme päivää. Ja olin aivan iloissani että pääsin pitkästä, pitkästä aikaa tallomaan ITG:tä Tennispalatsiin ♥ Yllätyin siitä kuinka paljon miun Mashiro-cossista otettiin kuvia vaikka ilmeisesti moni sitä ei tunnistanutkaan :D(Tästä muuten kiitokset DA:n kurokiakikolle)

Iisan, Alinan, Melsan ja Ellan Mini Moni -ryhmäcossi oli miusta tosi ihana 8) ♥
Sain vihdoinkin aikaiseksi alottaa viimeisen Potterin lukemisen :D Ja käytiin Ansman kanssa katsomassa puoliverinen prinssi teh ensi-illassa :3 Harmi etten ottanut kuvaa päivän asusta kun se oli jopa kiva... Sitten kävin Vaasassa taas vaihteeksi kun kaikki isän puolelta olevat serkut oli paikalla ja oli kiva nähdä niitäkin ♥ Kävin Katin kanssa Tropiclandiassa ja sain uudet bikinit jotka on aivan ihanat 8) (ette varmaan ylläty: niissä on paljetteja ♥ ja olen liian laiska laittamaan kuvaa)

Työkavereitten painostuksesta jaksoin myös lakata kynnet kivasti pitkästä aikaa, kun cossin takia en voinut mitään ihmeväkertelyjä tehdä ja töihin en viitsinyt lakata kun jouduin tiskaamaan käsin joka päivä, joten sit viimeiseksi päiväksi lakkasin tähtikynnet ^^ (kiireessä, joten ne tietenkin vähän feilas kun piti siirrellä erinäisiä tavaroita yms)Elettiin täällä Ansman kanssa muutama päivä kahdestaan (jee!) ja ollaan vaan lahnailtu ja syöty :--D ♥ Ja se laittoi miulle taas sitä ylihyvää jauhelihakastiketta~~
Tein uroteon ja olin viime yön ihan yksin enkä edes säikkynyt hirveästi! (se on miulta uroteko! Oon pelokas ihminen ;-;) Näin eilen myös Tyttiä ekaa kertaa varmaan puoleentoista vuoteen ja
kävin Katjan äidillä (se oli pelottavaa XD) ja me katsottiin Pasilaa :D öri.

Tänään sitten oon ollut taas hullun innoissani siitä että pääsen joskus (eli kirjotusten jälkeen) muuttamaan pois kotoa XD (kiitos Demin) Ja päätin käydä ostamassa kierrevihon, johon alan kerätä kivoja reseptejä (ja opetella kokkaamaan niitä!) ja koristelin sen ^.^(purjo ♥ ps. Ella tuo banaani on selkeästi omistettu siulle)


Jospa mie nyt jaksaisin lähipäivinä laittaa kuvapostausta miun kirppislöydöistä ja muista hankinnoista hehe :D
Mutta siihen asti taas heipäheei!

7 comments:

Mamia said...

Miks en keksi ikinä mitään viisasta kommentoitavaa? >_<
Mutta kuitenkin, mistä löysit noin ihania tarroja?! 8D

SULOMUHVELI said...

Jos meinaat tuota vihkoa niin siis piirsin noi ite :--D (Hoo rupeen tekemään tarroja ja myyn niitä siinäpä vasta pisnestä! X'D)

En miekään keksi ikinä mitään viisasta. Mutta kommentoimpahan silti 8D

Anonymous said...

Ihan pakko nyt kommentoida vähän..
Tykkään sun blogistasi ihan hulluna! Tämä on ainoa tämän tyyppinen blogi jota seuraan, muut ovat lähes kokonaan ulkomaisia.
Vaikutat ihan hurjan suloiselta ja kivalta tytöltä! Tykkään myös sun vaatteista ja kirjoitustyylistä paljon :)
Aika kämänen kommentti mutta eipä se mitään :D Sainpahan sanottavani sanottua :3

mikkumi said...

oi, sä olit se mashiro! Olit tosi sulo ja onnistunut asu. :D

Melsa said...

oi oi oiiii haluun ton purjon 8D ja banaanin, missä jätski XD?

SULOMUHVELI said...

Anonyymi: Kiitos!! Tuo kommentti oli varmasti päivän suurin piristys ja ihan herkistyin sitä lukiessa ;w; (oon tosi huono vastailemaan mitään hienoa :<)

kiitokset mikkumille n___n

Melsa: onhan siellä jätski! :D tikkujätski ♥

(alan kohta oikeesti tekemään jotain tarroja lahjaksi ihmisille?)

taikis said...

MUN ON PAKKO NÄHDÄ TUO BANAANI LIVENÄ! DD: katoin tota kantta ja olin ihan "ihii, kuinka ihana banaani" ja sitten huomasin että se on oikein mulle omistettu! ♥ mun pitäis kyllä myös koristella mun reseptikirja :DD (ja tossa meidän cossikuvassa näkyy mun feilaava lahje :<)

CSS/template © Shadikka & Linni 2011

Masa on maailman mahtavin hirvi