2009/12/10

Mikälie kymmenes jo!

Pahoittelen todella syvästi etten olekaan ehtinyt millään päivittää! ;----;

Nimittäin enkku on vienyt miulta kaiken ajan ja voimat. Perjantaina olisin päivittänyt, mutta miulla ei ollut omaa konetta käytössä ja olin Haapamäellä koiravahtina ja koneelle päästyäni tajusin että hups vain, kello on jo kaksitoista, nukkumaan :D

Mutta sain kaiken enkun tehtyä ja nyt olen vihdoinkin vapaaa! (Koetta lukuunottamatta..)


Palkinnoksi ahkeruudesta (ja korvatakseni suuren kalorien kulumisen stressatessa tenttimisestä <3) ostin itselleni kaksi donitsia Praiasta. ♥ Vaikka miun pitäisikin kovasti säästää nyt rahaa, mutta ehkä 3,6 euroa ei kaada miun budjettia koska se meni vain tämän kerran :D

Sitten kävin kirppiksellä katsomassa ja siivoamassa meidän pöytää, ihan kiitettävästi on tullut rahaa sieltä, vaikka aluks luulin että saadaan hyvällä tuurilla joku 20 € voittoa ´_´
Kokeilin kerrankin tämmöstä kampausta kunnolla! Wohoo, kerrankin taas itsestäni vähän parempilaatuisia kuvia :--D What do you think?

Tähän loppuun vielä tuplameme :--D


Viisi nautinnollista pahetta

1. Ehdottomasti suklaa! Pahe. Paha pahe. Pahapahapaha. Mutta joskus on vaan pakko saada sitä, varsinkin koeviikolla, että jaksaa lukea niitä mälsiäkin aineita. Vaikka kuitenkin yleensä pyrin syömään aika terveellisesti (joka on ollut viimeaikoina vaikeaa, koska en ole itse jaksanut laittaa ruokaa ja äiti laittaa aina jotain ranskiksia >8( mur) Kinder chocolate ja Center on miun suosikkeja.

2. Pureskelen huuliani aina kun ne on vähänkin kuivat, jos en löydä/jaksa kaivaa huulirasvaa. Sitten ne on usein verillä. Oikeastaan tämä on vain talvipahe.

3. Miulla on tapana jäädä sänkyyn aina aamuisin vähän liian pitkäksi aikaa. Isken useimmiten 20-30 minuuttia torkkua ja sitten onkin usein jo kiire, jos meinaa meikata ja laittaa hiukset ja syödäkin vielä. Mutta kuitenkin oon ihan yhtä väsynyt päivällä. Pitäisi ehkä opetella ottamaan itseään niskasta kiinni.


4. Shoppailu. 
Niin. Se vie rahaa. Paljon rahaa. :(

5. Oon älyttömän laiska :D Siis mulla jää kaikki aina tosi viimetinkaan, en pysty tekemään deadlinejuttuja ilman sitä stressiä että aaa nyt on kiire! Tai sit kaikki menee deadlinen yli.... Niinkun vaikka toi pöydällä lojuva kuvistyö.

Kirjoita seuraavat asiat käsin, ota kuva paperista ja postaa se päiväkirjaasi.
1. Nimimerkkisi?
2. Oikea- vai vasenkätinen?
3. Suosikkikirjaimet kirjoittaa?
4. Inhokkikirjaimet kirjoittaa?
5. Kirjoita "The quick brown fox jumps over the lazy dog."


3 comments:

alina said...

onko ees reilua kun toisilla on kiva käsiala :<

chinsa said...

Söpö rusetti! Ja sanopa muuta alina, mäkin haluan siistin ja kivan käsialan.

Melsa said...

voisin sanoa täsmälleen samaa kuin alina ja iisa :__D

CSS/template © Shadikka & Linni 2011

Masa on maailman mahtavin hirvi