2010/08/12

・゚◇Back to SCHOOL◇゚・

Pikainen postaus tiedossä hähää! Tänään sitten alkoi koulu ihan toden teolla. Mulla on tässä jaksossa lähinnä pelkkiä kieliä (kuinka ihanaa herätellä aina itseään enkusta kun heti perään on ruotsia!) ja terveystiedon kertauskurssi. Tiedossa siis ihan hurjasti lukemistalukemistalukemistalukemistalukemistalukemistalukemista ja lukemista (toistakaa vielä muutaman kerran) ja muuten vain työtä sen eteen, että kuukauden päästä oon jo ihan täynnä tietoa jota voin kuusi tuntia kerrallaan sitten kirjoittaa paperille. Ou jee. 

School started..... And I should study hard because baccalaureates are soon. (Damn I hate that word... :D)


Päivän asut. Vetäsin aamulla äkkiä jotain päälle. ("Hei haluun laittaa noi legginsit! Ja ton hupparin kun en oo käyttäny sitä pitkään aikaan! ..Ei sovi... Nomitävälii !!") Iltapäivällä tehtiin Lotan kanssa taas vaihtokauppoja. :D Aina kun siivotaan vaatekaappeja, meillä on Lotan kanssa tapana tehdä lahjoituksia. Tällä kertaa se halus lahjottaa mulle tuon paidan ja noi housut. :--) Tykkään noista housuista kovasti (varsinkin kun oon viimeaikoina yrittänyt metsästää jotain tummia semilöysiä farkkuja !) mutta ne on kokoa 29 joten pitää vähän pienennellä vielä :---D Peruspaitojakaan mulla ei ole ihan liikaa ollut. Se myös lahjoitti mulle yhden hameen takaisin ja jonkun mustan normipaidan hoho!
Kävin myös taas kirppisshoppailemassa ja löysin pari juttua mutta niistä lisää sit myöhemmin!

Today I looked like this :D In the morning I didn't really think about my clothes.... :----D And after school when my sister was cleaning her closet he gave me a few clothes ´U` Those black jeans, that shirt and some other black shirt and my old skirt. (Sounded funny haha)

Nyt yritän päästä taas vähän lukemisen makuun ennen nukkuma-aikaa!


8 comments:

Anonymous said...

mistä toi ihana huppari on ? <3__<3

taikis said...

just kivat asut! ja tossa vasemmanpuoleisessa hiukset omnom♥ ;w;

linni said...

ano: se on ostettu CUBUS-nimisestä liikkeestä Ruotsista :D

Sini said...

Toi hupparileggins-asu on jotenki ihanan syksyinen, love it!

Veronica said...

black jeans are cool!

iisa said...

oiii linni toi vasemmanpuolimmainen asu on niin ihana~♥

narsessa said...

noi lasit on vaan niiiin kivat, näyttää varsinkin kiharoiden ja tommosen huipun perusasun kanssa aivan loistaville!

h e t t a said...

ihana!

CSS/template © Shadikka & Linni 2011

Masa on maailman mahtavin hirvi