2011/06/18

☆Q&A vol.2☆

 I'm sorry it took so long to publish this.. But here's my answers! :3

☆MITEN LAITAT HIUKSET NIINKU TUOSSA EKASSA KUVASSA ? miten ne saa noin paksusti, ite en vaan osaa vaikka kuinka tupeeraisin..
→ Tupeeraan, lakkaa, tupeeraan, lakkaa jnejne ja sit harjaan siitä päältä :D Luultavasti paksulla tukkalaadulla on osuus tähän asiaan.

☆ Ootko (/ollu) suosittu koulussa ?
→ En mitenkään erityisen. :D

☆ Missä oot syntyny ?
→ Vaasassa

☆ Miten sä ja sun poikaystäväs ootte tavannu ?
→ Tuosta vierestä se toteaa että ”Hyvin.” Eivaan siis yläasteella tukarijuttujen kautta tutustuttiin :D

☆ Muokkaatko paljonki kuvia ?
→ Aina välillä. Joskus tulee kauhee into alkaa leikkiä tasomaskeilla ja kaikilla jännillä, mutta en yleensä jaksa paljon muuta esim blogikuvien eteen tehdä kun vähän rajailla ja muokkailla värejä :D Ja tietty jos sattuu olemaan joku ällö finni naamassa niin muokkaan sen pois :'D

☆ Millon kiinnostuit gyarusta?
→ Kunnolla aloin kiinnostua vähän sen jälkeen kun alotin bloggaamisen eli keväällä 2009.

☆ Mikä on sun lempiruoka?  
→ Kanasalaatti ♥

☆ ...lempinäyttelijä?
→ Taitaa toi Yamamoto Yusuke olla tällä hetkellä aika kärkisijoilla :D Maki Horikitankin suoritukset on ollu ihan muksia. No on se Johnny Deppiki ihan kiva.

☆...lempielokuva?
→ En osaa valita. Herkules, Prinsessa ja sammakko, Kaksin karkuteillä.. tämmöstä Disney-linjaa! En keksi kovin montaa elokuvaa, jota jaksaisin kattoa monta kertaa lyhyen ajan sisällä, mut jotenkin nää Disneyn musikaalisemmasta päästä olevat piirretyt ja animaatiot jaksaa aina sykähdyttää.

☆ ...lempihaju?
→ Ansman tuoksu on paras tuoksu.

☆ Osaatko soittaa mitään soitinta?
→ Enpä juuri. Ihan vähän osaan heittää päästä jollain pianolla ja oon joskus koittanut puhaltaa klarinettia mut en saanu siitä ääntä. :--( Nokkahuilua, joo!

☆ Missä maassa haluisit käydä?
→ Japani kutsuu about puolen vuoden päästä! Musta olis kiva päästä kans Kreikkaan ♥ Ja tietty olishan se muutenkin ihan kivaa kiertää Eurooppaa ja käydä vaikka Saksassa, Ranskassa (Disneyland ♥♥), Sveitsissä yms.

☆ Ootko käyny ripin?
→ Juu.

☆ Mitäpä teet vapaa-ajalla?
→ Istun aika paljon koneella.. :---D Katon aika paljon dramoja/animea/zukaa/jotain, tiskaan, laitan ruokaa, siivoon (siis ihan oikeesti tykkään tehä noita!) tykkään kans vaan istua ja ajatella.

☆ Paljon painat ja miten pysyt laihana?
→ En itseasiassa tiiä yhtään, koska oon kieltänyt itteeni astumasta vaa'alle kun mulla on vähän sellasia taipumuksia että rupeen nälkälakkoon jos numero on mun mielestä liian iso. Mut se heittelee yleensä vähän viidenkympin yläpuolella.
Pysyn laihana(?) kuluttamalla kaiken energian aivotyöskentelyllä! Eivaa.. :--D Mut varmaan vaan oon tottunu syömään sen verran vähän, koska en mä erityisemmin kuntoile.. Nyt oon ruvennu käymään lenkillä ja sit mulla on sellasia kausia et paraparaan joku kolme tuntia putkeen.

☆ Kuinka hoidat yleisesti sun hiuksia? Mitä aineita käytät, että ne kestävät kiharrusrasituksia ja pysyvät noin pitkinä ? Tai ylipäätänsä saat pidettyä ne tuuheana ja kiharilla?
→ En tällä hetkellä mitenkään, käytän tota Swarzkopfin bonacure-hoitoainetta aina välillä... :D Mun hiukset on ihan hirveessä kunnossa niiden kauheiden pakkasten jäljiltä, mut ne jaksaa pysyä tuuheina kun niitä vaan on niin paljon. Kiharat pysyy kun käyttää got2b:tä! (ok ei pysy aina :<)

☆ Mitä hajuvettä sää käytät? :D
→ Yleensä en mitään. :D Vuos sit kun mulle syntyi pikkusisko ja sit alkuaikoina ei saanu käyttää hajuvettä ettei sille tuu jotain hengitysongelmia ja sit hajuvedet on jotenki jääny. Joskus harvoin jos muistan niin suihkautan vähän semmosta Seppälän halpishajuvettä joka on vihreessä pullossa ja tuoksuu mun mielestä maailman parhaalle!

☆ Muokkaatko jollain ohjelmalla kuvia?
→ Gimp ja photari toimii mun orjina. Riippuu vähän että millasia haluun muokata!

☆ Kuvaile kolmella sanalla itseäsi?
→ God vihaan tällasia kun nää on niin vaikeita :--D ..Sokerihiiri, kiltti ja makkara.

☆ Kuka on paras ystäväsi?
→ Meidän kaveriporukka/ViVACEn tytöt ja tietysti Ansma.

☆ Mistä ostat vaatteesi?
→ Sieltä mistä sattuu vastaan tulemaan. Musta tuntuu että suurin osa mun vaatteista on jostain tyyliin H&M:ltä :D Sillonku on enemmän rahaa nii tilaan jostain mistälie.

☆ Paljonko sinulla menee vaatteisin rahaa kuukaudessa ym.. :-D
→ Riippuu siitä, paljonko mulla on ylimäärästä rahaa.. :--D Viimeaikoina ei oo tullu juuri osteltua kun on pitäny kattoo et riittää ruokaan yms rahat myös, tässä kuussa menee varmaan...aika paljon 8--)

☆Lempiasusteet/asuste? Mielellään kuvan kanssa :--D
→ Hmmm ei mulla oo tällä hetkellä oikeen mitään lempparia kun en oo jaksanu käyttää.. :D


☆ Miks stitch on niin söpö? ;w;
→ Koska.....se nyt vaan on? En mä tiedä :--D Ehkä ne on ne isot silmät ja levee hymy!

☆Lempi disney animaatio?
→ Tuolla ylempänä olikin jo lempileffoissa :D


☆ Kuka on siun lemppari bloggaaja jos ei näitä sun Vivace kavereitas lasketa? :3
→ Viivi vaan osaa hommansa :D Tykkään myös Sara Marin blogista, koska se on monipuolinen ja jotenkin inspiroi aina ajattelemaan omaa tyyliä eteenpäin. Tietty myös kaikki muut sivupalkista löytyvät!

☆ Minne noi ihanat punaiset raidat katos? ;_;
→ Laatikkoon. Jotenkin ei oo viimeaikoina inspannu käyttää niitä, mutta ehkä taas lähiaikoina !

☆ Kun oot joskus kävellyt rauhassa kaupungilla niin onko kukaan random KOSKAAN jäänyt tuijottamaan sua monttu auki? :''D Mie nimittäin aika varmasti jäisin...
→ Joo, Roomassa aika monikin :D Mut musta tuntuu että se oli vaan pinkin tukan ansiota sillon. Muuten kyllä ei oo mun tietääkseni. XD

☆ Mistä pidät eniten itsessäs?
→ Musta on ihanaa, kuinka osaan hillitä itteeni ja pitää suuni kiinni tietyissä tilanteissa :D Ulkonäössä öö... vaikka poskipäistä? XD Itseasiassa joo, tykkään mun poskipäistä! Muusta en sit oikeestaan tykkääkään :<

☆ Mistä pidät eniten Ansmassa? :3
→ Ei tällaseen voi vastata.. :D Kaikesta ♥ eimut jos vaikka yks kiva piirre pitää sanoo niin siitä, että se osaa puhua tunteistaan! Kun musta tuntuu ettei miehet jotenki yleensä osaa :--D

☆ Mistä tilaat pidennykses?

→ Hairtrade.com!

☆ Ootko haaveillut värjääväs hiukses takaisin mustaks/pinkiks?
→ Penkkareiden aikaan mulla olikin hetken mustat, ja ne oli oikeestaan ihan kivat :D Mut sellaseks pinkiks hyi ei enää. Sellanen likanen vaaleenpunanen kyl himottais vähän...

☆ Lempivaatteesi?
→ Tällä hetkellä kigurumi on ylitse muiden, koska se on ainoo vaate missä tarkenee istua täällä yksiössä :'D Mut yleisesti mulla ei oo mitään lempivaatetta. Ehkä se musta tiukka pitkähihanen jossa on takana rusetteja ja edessä joku punanen rusettiprintti.

☆ Lemppari ''gyaru merkki''?
→ Kyllä toi wanha Alba Rosa vie voiton, mutkun niitä vaatteita on melkeen mahdoton löytää mistään. Tykkään satunnaisesti vähän kaikkien merkkien vaatteista, mut dia on aika ihana. *w*

☆ Mikä sai siut innostumaan gyarusta?
→ Ne vastustamattomat pöyhkeät karvakasat. Ei vaan en oikeesti muista :D

☆ Onko sulle KOSKAAN tullut minkäänlaisia häpeäflashbackkeja parin vuoden takaa sun ernuajoista? En siis tarkota sillä että pitäisi tulla, mutkun suurimmalleosalle on aina tullut näistä ernuajoista... ja jos on niin mistä asioista?

→ Eipä juuri muuta kun että oon näyttänyt täydeltä idiootilta :--D

☆ Onko sulle koskaan huudeltu kaupungilla mitään perään?
→ ”Heippaaaa!”. Ei kai :D

☆ Mikä ois pituutesi, jos saisit itse valita?
→ 161 cm !

☆ Olisitko mieluummin 150cm vai 180cm?
→ 150, vaikka 180-senttisenä mua ei jatkuvasti sattuis niskaan kun yritän suukottaa Ansmaa. Ja vaikka maailma on selkeesti suunniteltu 180-senttisille t. en ylety ylimpiin kaappeihin täällä.

☆ Mille olet allerginen?
→ ...Tää lista näyttäis vähän riippuvan kuun vaiheesta kiertoradalla, mut allergioita jotka on koko ajan ja pahoja on omppu, kiivi, päärynä, luumu ja suunnilleen kaikki muutkin käytännölliset hyvänmakuiset hedelmät paitsi banaani. Ja kirsikka ja mansikka joita en laske hedelmiks. (Säilykehedelmät on mun pelastus aaah) Sit sata jotain siitepölyä, kissa, normipöly ja alkoholi tai siis histamiini mut alkoholi vapauttaa sitä tai jotai. :---D

☆ Oletko harrastanut seksiä?
→ Lyhyesti ja ytimekkäästi: oon.

☆ Mitä mieltä oot "massapukeutumisesta" ?
→ Pitäähän niitä tylsiä massapukeutujiakin olla, että muutamat voi erottua edukseen joukosta! Siis ei siinä mun mielestä oo mitään vikaa jos ei jaksa sillä tavalla ajatella niin paljon omaa pukeutumistaan tai keksiä mitään omasta päästä. :D Joillekin se sitäpaitsi sopii!

☆ Tykkäätkö H&M:n ja/tai Gina Tricotin vaatteista?

→ Kyllä niitä tuolta omastakin kaapista löytyy kasa.

☆ Oletko kateellinen kenellekään, ja jos olet niin mistä?
→ Vaikka mistä ja kelle. :D En ala listaamaan tähän mitään ulkonäköjuttuja ja sitä et joillakin on vaan enemmän rahaa etc. Mut oon oikeesti kade niille, jotka pystyy syömään kaikkee sen kummemmin ajattelematta allergioita. Oon myös kateellinen mun kavereille, koska ne näkee toisiaan niin usein ja mä pääsen käymään siellä niin harvoin.

☆ Haluaisitko olla onnellisempi?
→ Joskus on sellasia päiviä, että kettukun en oo yhtään onnellinen mistään, mutta kuitenkin yleisesti oon mielestäni ihan riittävän onnellinen. :)

☆ Mikä on sellaista, mitä jollain muulla on mutta sinulla ei ole ja sen tahtoisit itsellesi (ei pakosti tavara, voi olla jtn muutakin) ?
→ Tätä mun listaa vois jatkaa vaikka loputtomiin.. :D Esim täydellistä vartaloa hamuaisin.

☆ Kuinka kauan olet seurustellut poikaystäväsi kanssa?

→ 4 vuotta 6 kuukautta ja 27 päivää jos osaan laskee.. :D

☆ Mikä sinusta tulee isona?
→ Nörtti tai kallonkutistaja. Tai mistä sitä tietää!

☆ Mitä aineita olet kirjoittanut ja millaisin arvosanoin?
→ Psyka E, äikkä M, enkku & terveystieto & pitkä matikka C ja ruotsi B :--D

☆ Pidätkö itseäsi älykkäänä?
→ Riippuu millä tavalla älykkäänä. :D Esimerkiks oon mielestäni tosi tunneälykäs, mutta taas matemaattisesti en oo yhtään älykäs.

☆ Minkä takia kaikki eivät ymmärrä animea/mangaa?
→ Vähän samasta syystä, kun jotkut ei ymmärrä sitä, miks jotkut haluaa pukeutua tietyllä tavalla tai meikata tällee oudosti niinku mä! Luultavasti sen takia, koska kaikki ei vaan viitsi perehtyä asiaan ja koska kaikkea ei vaan voi ymmärtää. :D

☆ Mitä opiskelet ja missä?
→ En tällä hetkellä mitään mut toivottavasti jotain syksyllä.. :D

☆ Asutko kotona?
→ Musta se on koti, missä ikinä sattuukaan asumaan.. :< Mutta siis vähäniinku kotona as in vanhempien kanssa niin en enää!

☆ Onko sulla eläimiä?
→ Keuruulla meillä on maailman lutusin Viivi-koira ♥

☆ Oot joissaki postauksissa maininnu tilanneesi yesstylesta vaatteita (?) joten onko paypal hyvä/luotettava/kätevä yms tapa maksaa?
→ On on kätsy ja hyvä :D Käytin ennen äitin paypalia mut nyt kun muutin pois niin tein sit oman.


☆ ..kuinka nopeasti tuotteet on tullu perille?
→ Yleensä se on riippunu siitä, paljonko tavaraa on tilannu kerralla. :D Joskus ne ei pysty lähettämään pakettia ennenkun kaikki tavarat on kasassa ja sitten saakin odotella sitä sen yhden jutun takia monta viikkoa, mutta jos kaikki on redi niin muistaakseni pari viikkoa on menny.

☆..millaista materiaalia vaatteet on ollu? kitsahtaako heti ekassa pesussa tms 8D
→ Noi mun vaatteet ei oo ainakaan menny pesussa mikskään! Ihan samanlaista laatua, kun tavallisista vaatekaupoistakin voi odottaa. Paitsi yhdestä paidasta lähti käytössä irti semmoset nauhat, kun se ommel ei ollut mitään maailman laadukkainta. Ja aika ahkerassa käytössä kans mun rusettipaidasta lähti sellaset blingit melkeen kaikki irti, vielä on muutama jäljellä 8D

☆..millaset koot vaatteissa on? siis että kannattaako suorilta tilata suurimpia mahdollisia kokoja ettei joudu pettymään ku tuleekin liian pieni vaate :---D
→ Melkeen kaikki mitä oon tilannu on ollu yhen koon vaatteita, mut mun ylppärimekko oli sellanen jossa oli ihan koot. Niissä lukee yleensä kunnolla mitat niin niitä kandee katella ja mittailla itteensä :D Yleensä yhen koon vaatteet on ollu mulle vähän isoja.

☆..ja mitä kaikkia vaatteita olet tilannu? kuviaaaa :3

→...Mun ulkonen kovalevy kadotti mun vanhat kuvat mut otin nyt muutaman niistä mitä oon käyttäny viimeaikoina: Lol ryppynen ylppärimekko :--D Näyttää ihan joltai ötökältä!Tää tilattiin alun perin mun siskolle, mut sillä ei ollu sit oikeen käyttöä tolle niin mä sain sen sit 8D ♥

☆ Värjäisitkö hiuksesi mieluiten: pinkeiksi, sinisiksi vai vihreiksi?
→ Sinisiks ehdottomasti !

☆ Turhin ostokses viimesen vuoden sisällä?
→ Cameleonin hiusväri joka ei toiminu!

☆ Millä aikakaudella haluaisit elää?
→ Diggaan ihan tästä nykyisestä aikakaudesta. :D Olishan se ihan siistiä käydä vierailemassa jossain antiikin Kreikassa, kunhan ei ite tarvis elää osana sitä systeemiä, tai jossain 1900-luvun alussa moikkaamassa Elisabethiä.

☆ Vituttaako?
→ Harvoin mua oikeesti vitsittää :D

☆Kuvaile luonnettasi kolmella sanalla ?
→ Taas paitsi tällä kertaa vaan luonne...! Eli edelleen varmaan kiltti, realistinen ja oppimishaluinen :--D siis oon esim aina ihan liekeissä koulussa kun opin jotain uutta!

☆Mitä piirrettä arvostat muissa ihmisissä ?
→ Sitä, että pitää lupauksensa. Musta sekin on aivan huikeeta, miten jotkut pystyy huolehtimaan muista, mutta silti myös muistaa välillä hemmotella itseään.

☆Lempijäätelö ?
→ Mangomeloni! ♥ Myös minttusuklaa (siis ei semmonen missä se suklaa on semmosena kastikkeena hyi!) ja laku on ihania~

☆Tiiätkö muuten, mistä vois saada sellasta karvapalloo kännykkäkoristeeks, mieluite suomesta. Ebayn on turhan kalliita :D
→ Lucasta saa ! Mut nekään ei oo mitään erityisen halpoja.

☆ Ketä sä ite ihailet, ketä pidät kauniina jne?
→ Mun mielestä mun ystävät on kaikki kauniita ja ihailtavia ♥ Ihailen myös tosi monia bloggaajia ja suomen gyaruja, jotka uskaltaa olla sellasia kuin on :D

☆ Entä inspiraatio, onko sulla jotain ''tyyli-idolia''?
→ Ei oikeestaan. :D Saan inspistä blogeista, kadulta, tumblerista, ihan mistä vaan, vaikka jostain taideteoksista XD

☆ Mikä on parasta sun kavereissa?
→ Se että ne on mun kavereita! :D Ei mut siis oikeesti, onhan varmaan olemassa vähäniinku samanlaisia ihmisiä, mutta just ne ihmiset on mun kavereita ja tuntee mut ja osaa ja haluaa olla mun kanssa. Ja se että ku ne ei hylkää vaikka paljastais itestään jotain tosi kummallista :'D Ne vaan on tommosia spesiaaleja. ♥


☆ Kuinka monta paraparaa osaat?
→ En osaa sanoo mitään tarkkaa määrää :D Mut jotain paljon ja vähän väliltä, kun osaan silleen enemmän kun ne ”perusparat” mut en oo mikään ”soita mitä tahansa, osaan siihen paran” myöskään :'D


☆ Ootko ujo vai suupaltti?
→ Rakastan sanaa suupaltti! :D Yleensä oon se joka kuuntelee kun muut höpöttää ja puhuu sillonku on jotain oikeeta sanottavaa. Isommassa porukassa oon superujo! Mut tykkään jutella ihmisten kanssa tosi paljon kunhan mun ei tarvii alottaa keskustelua :'D


☆ Tykkäätkö henkevistä keskusteluista?
→ Rakastan niitä! Musta on ihanaa kun saa ajatella jotain syvällistä ja sit ku saa vielä jonkun toisenkin näkökulman mukaan.


☆ Syksy vai kevät?
→ Nyt voin sanoo kevät koska mun lääkkeet toimi kerrankin hyvin XD


☆ Rakkaus vai ystävyys?
→ Ei tällasia voi oikeesti vaan valita :D (vaikka musta ystävyyskin on tietynlaista rakkautta mut tiedän kuitenki mtä tässä tarkotetaan nii en jaksa alkaa viilata pilkkua ja sanoa että rakkaus.. XD) Ihan oikeesti en voi vaan vastata koska molemmat on omalla tavallaan niin yhtä tärkeitä.


☆ Nukkuisitko mielummin jalka- vai koripallo tyynyn sisällä?♥
→ Musta tuntuu, että jostain syystä jalkapallo vois olla mukavampi :---D

☆ Mikä on sun lempikauppas suomes?
→ Ikea... XD Siellä on aina niin kiva käydä :--D Mulla ei oo mitään erityistä lempivaatekauppaa, ku mun mielestä vähän kaikissa on tylsii vaatteita ja sit joskus löytyy joku yks kiva juttu :D

☆ Minkä kaike värisi hiuksi sulla on ollu?
→ Musta tuntuu että kysymyksen laatija tietäis itekki. :D Mut hmm yritänpä väsätä jonku aikajärjestyksen siitä lähtien ku hiuksia aloin värjätä...

Punaruskee+vaaleenpunasia raitoja, punaviolettiruskeet, punaset, mustat, punamustat (silleen että toinen puoli on punanen ja toinen musta), edellisen blondausjälki, vihreet->keltaset, tummanruskeet, blondit, oranssit, pinkit, musta-melkeinvalkoset, mustapinkit, ja siitä eteenpäin täällä onkin taidettu nähdä kaikki :--D


☆Kui pitkä nenä sulla on?
→ Joku 5,5 cm varmaan :D Viivottimella ei oo helppoo mitata.


☆ Osaatko aakkoset takaperin?
→ Öäzyx...w...v...... En :--D


☆ Mitkä nimet antaisit sun lapsille?
→ En kerro..! :--) (=liikaa vaihtoehtoja) Sen näkee sit ♥

☆ Joku kysy aikasemmin 'ootko haaveillu värjääväs hiukses takasin mustaks/pinkiks' nii voitko näyttää kuvat missä sulla on tän väriset hiukset? :D
→ En löytäny kuvia mun aiemmista mustista hiuksista mut tässä vähän ernuilua teille:


☆ Where are you going after college? Any plans?
→ After college I don't know.. :D First I hope that I will be college student some day.. XD

☆ Going to move together with your boyfriend?
→ We live together already!  ´u` ♥


☆ Taking a year off or going to work / study right away?
→ I'm trying get in college but I think a year off would be nice too ^^ 

6 comments:

Anonymous said...

oh where is that shirt with "melody" text in it from ? ´w`
nice collarbones btw ! ! ;_;

linni said...

It's from yesstyle :3 haha thanks ^^

Anonymous said...

Suosittelen että meet Disneylandiin mieluummin Tokiossa kuin Pariisissa, paaaljon parempi ja isompi (ja erillainen tunnelma) kuin siellä.

linni said...

On suunnitelmissa kyllä ensvuonna käydäkin :D mut haluisin myös käydä pariisissa ^^

Anonymous said...

oonko sun kaveri? 8< ei olla juteltu pitkään aikaan. stalkkaan ja luin sun blogia kauas kauas taas vaihteeks XD

linni said...

olett! en osaa vaan jotenkin ottaa yhteyttä kehenkään koskaan ;3; olis kiva nähdä joskus jossain!

CSS/template © Shadikka & Linni 2011

Masa on maailman mahtavin hirvi