2009/04/10

Glad påsk~! ♥

Pääsiäisloma~ Sinänsä ihan kiva, mutta maanantai taitaa olla ainoa päivä jolloin oikeasti saan nukkua! :D Huomenna lähdetään varmaan äitin kanssa Jyväskylään (kivaa, koska ennoo viettäny sen kanssa aikaa sitten varmaan joulun (´u`)/) ja sunnuntaina taas aamulla kirkkoon lauleskelemaan.

Tänäänkin olin kirkossa laulamassa. Oli kieltämättä aika mielenkiintoista kun oli vain nuorisokuoroporukka ja puolet kipeenä tai MUUTEN VAAN POIS. (köh köh!) Siinä sitten laulettiin nelistään mie, Anniina, Henkka ja...Joona(?) plus Heikki. Ihan hyvä kai ettei ollut mitään stemmoja, koska mie en yksin alttona olis niistä selvinnyt, ainakaan jos ne olis ollut jotain vähän tuntemattomampia.. (*´д`*) Pitkäperjantaina alttari on kyllä tosi nätti. Se näyttää siltä kun se olis puettu yksinkertaiseen gothic lolita -mekkoon (・ω・) Olis tehnyt mieli ottaa kuva siitä..
Miekin päätin pukeutua tänään vähän nätimmin ja olla loli. Kuvaa ette saa koska miun hiukset oli vähän mitä oli ja kuvan ottaminen muutenkin vähän veny ja nyt on kauhean pimeetä. (meillon kotona aika hämärää)
Toiveeni on kuultu ja sain tänään suklaamunia ヽ(*´∀`*)ノ Kylläkin "vaan" kolme plus sitten jotain pienempiä herkkuja.
Mutta miksi yllätyksettömätkin munat on onttoja?

No comments:

CSS/template © Shadikka & Linni 2011

Masa on maailman mahtavin hirvi