2009/04/19

Kära


Perjantaina oli huippuhyvä Semmareiden konsertti!
Mie, Anniina ja Sannukka jonotettiin siis puoli neljästä asti sinne ja Erikakin pamahti paikalle jossain neljän-puoli viiden kieppeillä. Ansmakin taisi ilmestyä joskus puoli kuuden aikaan sinne hih :> Ja sitten hetken päästä sinne alkoi tulla lisää porukkaa. Mut päästiinpä ainakin eturiviin hehe 8D Ja asd Anniina näytti jotain miun piirustusta jollekkin niistä (olikohan Kettuselle? En oo varma ku emmie niitä tunnista ;-;) kun ne kaikki ramppas siitä meijän eestä vaan :D Ja joku kommentoi miulle ko söin pilttiä että "ja Bonaa täällä vaan vedetään"
Korvatulpat unohtui kotia (oltiin ihan ...mikäkajareiden vieressä jes) niin illalla miun oikea korva oli kipiä :< Oli kyl ihanaa nukkua pitkästä aikaa kullan vieressä♥ Ja kaksi yötä hih~


Eilen oltiin sitten Jyväskylässä. Käytiin Alinan & co. koululla vierailemassa ja etsittiin Alinan ja Sofian kanssa hindusanoja kirjainten seasta :D Ja mentiin autolla kaupunkiin ja jätettiin Iisa ja Ella ilman kyytiä :< Tuhlasin taas Seppälässä ja ostin mustan kynsilakan huimaan hintaan 1,95€ ! Ginasta tarttui tällä kertaa mukaan kaks valkoista printtiteepaitaa alennuksesta molemmat hintaan 4,90€ ja musta valkopallollinen mekko 24,90€. Homeämmältä ostin ranne...juttuja suunnilleen viidellä eurolla ja valkoisia jotain sukkia :D En edelleenkään siis löytänyt must-ostoslistalta löytyvää vyötä :< Tänään on ollut vähän lällypäivä, heräiltiin hitaasti ja noustiin joskus kahdentoista aikaan ah~ Olin sitten jossain vaiheessa 45 minuuttia puhumatta. Se oli aika hupaisaa ja sain siitä hyvästä huimasti kutitusta ´__´;; Nyt on tosi kiva päänsärky vaan möh ._.

Tässäpä päivän asu hoh. (med rumat polveni ja sotkuinen huone..) Eli tuo paita on siis nyt toinen niistä Ginasta ostetuista :33 comments:

ZEPP said...

hahaa kaikki on ihan salaisuuksien rakastajia! XD

LEOPARDIN KARJAISU!

Mamia said...

mitennii rumat polvet? :<

SULOMUHVELI said...

Mamia: onne rumat x3 ainakin tuo taaimmainen ku jalka on suora ;-;

CSS/template © Shadikka & Linni 2011

Masa on maailman mahtavin hirvi