2010/01/27

Ei mitään kirjotettavaa

Mutta silti kirjotan!

Kuten osa teistä on saattanut huomatakin, blogin uus ulkoasu on tuloillaan! Tämä ei ole ihan lopullinen, vaan yritän säätää (lue: pakotan Ansman säätämään) vielä vähäsen :3
Olen myös miettinyt josko kirjoittaisin aina postauksen loppuun pienen pätkän enkuksi (taikis se vaan silti ehti ensin ja ää yhyy 8<<) Koska ilmeisesti mun blogissa käy kuitenkin jonkin verran ulkomaalaisiakin :o ohhoh.
Viikonloppuna menen Helsinkiin ja Espooseen, joten toivottavasti sieltä irtois kuvia ja juttua sitten :D  Ja ah oon suhteellisen varakas, joten pääsen vähän shoppailemaan ja äiti lupasi mulle uudet UGGit, kun vanhat on vähän huonossa jamassa :< piti mm. tunkea muovipussi niiden sisään, ettei mun sukka olis läpimärkä jatkuvasti. Nyt kovemmilla pakkasella sukat ei kastu niin ei oo ollu niin paha :D Mutta jalka kyllä vääntyy senkin edestä!

Mutta en osaa päättää! Samanlaiset tuommoiset, vai jotkut "normit"? :DMulla ei oo taaskaan teille lahjoittaa uusia pärstäkuvia, koska ainoot ajat jolloin saattaisin olla edes himpun verran kuvauksellinen on kouluaamut, jolloin ei ole määrättömästi aikaa kaivaa järkälettä esiin >ww> ja kännykästä en saa millään kuvia koneelle hehes, paitsi netin kautta, mutta mulla on niin ihana liittymä että en viitsi koska se maksais ihan mukavasti sitten :---) Lähinnä sen takia etten halua maksaa jotain 25 e nokian älynväläyksestä tehdä uusi ja kumma usbijuttu uusiin puhelimiin :---(  koulun jälkeen ei yleensä riitä voimat mihinkään 8< Paitsi tänään jaksoin siivota ja laittaa ruokaa. Hoho! I've decided to write a little in English so people who don't understand Finnish could read this too.
My blog's new layout isn't ready yet, but after the weekend it should be ready.
Next weekend I'm going to Helsinki and Espoo, and finally, SHOPPING! ♥ I haven't bought anything for a long time ;-; Because I was saving money to Disney on Ice, but then I decided not to go there, so I can spend the money for other stuff~  I can buy new (fake) UGGs finally! My current shoes look so... sad..

4 comments:

さらまり said...

Oh no! Your poor boot, it does look sad TT

taikis said...

Ihan melkein ärsyttää kun oon ite nii huono englannissa ;;---;; Ja tää ulkoasu näyttää ihanalta! :D Toi kenkä kyl sitten ei...

HALLUSINATION said...

Ihana ulkoasu *__*<3
Huudan tääl noiden kenkien takii ;___;

linni said...

taikis, en mäkään mikään enkkumestari oo XD ainakaan jos se on jatkuvasti jotain kasin paikkeilla :D

Hallulle kiitos~ ♥ ja miksi huudat :D

CSS/template © Shadikka & Linni 2011

Masa on maailman mahtavin hirvi