2010/09/03

☆ 100th !

Sadas postaus ou jee! Tuntuu että sata on ihan hirveästi haha :--D Mitään erityisempiä asioita ei mullä tällä kertaa ollut mielessäni kuin näyttää millaisia noista raidoista nyt sit tuli.. :D Muistin eilen, että mun laatikossa on lojunut "sininen" (backstreetin neon blue) hiusväri jo lähemmäs kolme vuotta (siis mitä?!) ja ajattelin ryhtyä tuumasta toimeen ! Mua huvitti taas meikkaillakin vähän enemmän kuin yleensä hoh.

Violetteja noi raidat lähinnää musta on... :D Koulun valaistuksessa ne näyttää vähän enemmän sinisiltä, mutta musta tuntuu, että oikeastaan nuo violetit toimii paremmin tänvärisen tukan kanssa kun sininen ! 
Buenoh! Jännä muuten, suoristin hiukset tänään ainakin kaks kertaa ihan kunnolla, ennen koulua ja just ennen kun otettiin kuvia. Mun hiukset ei vaan kykene pysymään suorina jos on yhtään kosteampaa, vaikka mitä tököttejä änkis. D: Tai jos teillä on jotain hyviä kokemuksia jostain tosi hyvästä aineesta, niin kertokaa! ;--;
Wohoho! Oon erittäin onnellinen että oon taas päässyt piirtämisen makuun! Vaikka kyllä vierastan vieläkin aika paljon värittämistä, koska mun tussaukset menee aina niin pieleen kuin mahdollista. Rakastan copiceilla värittämistä, mut ei oo ikinä mitään mitä värittää.. :D En tiedä miks, mutta oon ihan hyperinnostunut kaikenlaisten gyarujen piirtämisestä *_* In English:

✧100th post!
✧I dyed some extensions purple (or neon blue, that's what the bottle said)
✧I've started drawing again, so happy! ♥

Jaan teille myös tähän loppuun mun tänpäiväistä Disney-fiilistelyä. Jos ootte jo lopen kyllästyneitä Notre Damen kellonsoittajaan, tai muuten vaan ette tykkää siitä, niin kuvitelkaa vaikkapa Timon tai Woody laulamaan. (Tykkään kyllä enemmän Buzz Lightyearista laulamassa niin kuin miestä!)

(Clopinin rintakarvat=♥ taidan olla vähän ihastunu)


19 comments:

alina said...

ihanasti hiukset!

chinsa said...

ei voi olla totta, mulla seuraava postaus on sadas! :DD
nuo kuvat joissa sulla on mulba on niin ihania~~♥ noi raidat on kyllä kivat tollasina violetteinakin XD

linni said...

mulla olis ollut sadas jo hetki sitten, mutta sit huomasin että mulla oli muutama tyhjä luonnos tuolla ja sit sen lisäks poistelin jotain mun mielestä turhia päivittelyjä XD

lasinukke said...

tosi kivan näköset noi raidat :----)

h e t t a said...

oot ihan törkeen hyvä piirtää!

taikis said...

AAAA rakastan liikaa noita hiuksia ja asua ja meikkejää aa *w*♥

Mamia said...

Noi hiukset on niin ihanat ja noi meikit! *w* Nomnomnooom~

Anonymous said...

no jos haluut saada pysymään suorina niin mun kamu kerto ja kokeilee juts nyt sitä niin avonin hoitoainetta tai jotain nii sillä on pysyny jo 2päivää suorina kun se siis laitto sitä noin 2päivää sitten ja suoristaa hiukset aamusin eli sitä hoitoainetta tai jotain pitää laittaa yhen kerran ja suoristaa aamusin nii se pitää tosi hyvin ainakin sillä on tosi tosi kiharat luonnon kiharat. :)

Anonymous said...

mistä hankit ton albarosan ? *w*

linni said...

ostin sen GANilta

:D

Sini said...

Tommone tyyli sopii sulle iha ylihyvin! 8Q

Jenna said...

aaaa oot ihan sairaan hyvä piirtämään *---*

Anonymous said...

Suoristusraudan laatu vaikuttaa myös paljon suoristuksen lopputulokseen. Jollain philipsin tai babylissin tai vastaavalla raudalla ei saa yhtä suoraa ja kestävää lopputulosta kuin esim. GHD:n raudalla. Myös hiusten kunto vaikuttaa. Ja tietty pitää muistaa suoristaa mahdollisimman pienissä osioissa. Osiksella on yksi huippuhyvä ruoristusneste!

Anonymous said...

Mietin tässä et millon teillä valmistuu ne ViVACE:n netti sivut?

Tori said...

Wow, your drawings are so good!!
& you look fabulous ♥ Like old-school gal!

linni said...

vivacen nettisivujen tekeminen on lähinnä mun vastuulla ja tässä on semmonen pieni kiirusjuttu kun kirjotukset :D mut tänään olis tarkotus tehä eteenpäin ja jonkin ajan päästä aletaan varmaan ottaa vastaan hakemuksia.

Puppana said...

Mulla ei oo koskaan ollu ongelmana, että hiukset olis liian kiharat, koska mulla on luonnostaan lähes "piikki"suorat hiukset. Toisilla on luonnonkiharat, mulla luonnonsuorat..=D

Chica said...

love your style!!<3
also love your drawings! talented:)

KENNi said...

OOh! Ehkä vähän ihanan värinen toi tukkas, ja tosi hyvännäkönen muutenkin. ♥

Uusi lukija minusta tuli NYT :)

CSS/template © Shadikka & Linni 2011

Masa on maailman mahtavin hirvi