2010/09/08

Huh huh!

Tänään pikkuinen päivitys. Mun kuvasaldo kuluneesta viikosta on aika suppea... :D

Tältä näytin siis eilen. Me tehdään Lotan kanssa aina välillä niin, että valitaan toisillemme vaatteet :D Tällainen oli sit lotan valkkaama asu. Mukana myös kaunis uusi ketunhäntä ja toi hiussysteemi. Oon jo pitkään halunnu kokeilla tommosta tukkaa ! Lisäks värjäsin mun vanhat pidennykset maanantaina tummanpunaseks. Nää kuvat ei oo kyllä kovin eduks tolle kampaukselle... :D mutta eiköhän mulla tommostakin tulla vielä näkemään paremmassa laadussa. Nukuin aamulla niin pitkään etten ehtinyt ollenkaan laittaa ripsiä.... Näytän ihan joltain kaljurotalta ♥

Mun oli tarkotus käydä tänään Seppälässä ostamassa vaan alaripsitarviketta, mutta ostin myös luomiväripaketin ja tuon vihreen blingblinglinerin (makso molemmat euron uuh!) ja sit törmäsin aivaan uusiin ripsituttavuuksiin! Näytti sen verran kivalta, että oli pakko laittaa 6 euroa tiskiin ja kokeilla onko nuo oikeasti niin kivat miltä näyttää! :D Sain myös eilen Millalta tuommosen sinisen kynän kun voitin sen blogiarvonnassa :--D (ei siis tuolla blogissa, vaan Milla on viimeaikoina pitänyt Natural Code -blogia Galtsussa, mutta eiköhän se tänne blogspottiinkin joskus palaa ;D)

En kyllä kadu noiden ripsien ostoa. :D Musta nimittäin ainakin näyttää tosi kivalta ! Oon pahoillani alaripsettömyydestä, mutta mun huone on tällä hetkellä niin kaaoksessa, etten löytäny mun ripsikoteloa mistään........ Eikun siivoomaan!

Oon tänään urakoinut melkein koko päivän (tai siis yhdestä asti kun pääsin 12:lta koulusta) ViVACEn sivujen ja blogin parissa ja alkaa olla aiika valmista kamaa! 8) Ollut kyllä viimesen kuukauden ajan hirvee ahdistus siitä kun ei oo kerennyt tekemään/saanut aikaseksi mitään... :D

13 comments:

Emi-chan said...

kiva sattuma, ostin meinaan eilen just noi ihan samat ripset seppälästä :DD ja nyt tarkotan noita molempia pakkauksia x)

taikis said...

voi että käyn kans ostaan noi ripset !! Just täydellisen näköset ;;___;;♥

Ja aah, rakastan noita hiuksia, ihanan tuuheet noi punaset näyttää tossa ainakin kivalle ! :----D

purr ihana linni~

Werooh said...

love your make up!

Anonymous said...

Hei mistä hankit ton ketunhäntäasian? Onko aitoa turkista vai feikkiä? Oon ite pitkään himoinnu samanlaista!

Tori said...

Those lashes are amazing! :O

linni said...

Anonyymi: löysin kirpparilta hurjaan euron hintaan, joten mulla ei ole oikeasti hajuakaan onko se aitoa, mutta aidolta se tuntuu ainakin :D mut kirppareita kiertämään vaan !

chinsa said...

haha sulla on niin pitkä tukka omasta takaa etten ees huomannu noita pidennyksia ennen kun mainitsit ne XDD mut hei aivan ihanat ripset, voisin käydä ostamassa samanlaiset sit kun oon uusien tarpeessa! :D

Anonymous said...

mietin et meneekö noi uudet myös alaripsiin jos niitä leikkelee vähän.

さらまり said...

I love your blue headband!! It's so cool!

Kaoru said...

kivat on! :3 Mutta miten saat pysymään nuo alemmat ripset? ;o iteellä on kans tuommoset ja ei pysy millään.... : <

linni said...

no en oo noita ite kokeillu alaripsinä, mutta eiköhän noista saa aika kivannäköset leikeltyä !
käytän duon ripsiliimaa ja joudun suunnilleen aina repimään ihan kunnolla kaikki ripset irti... :D sitä siis suosittelen (tosin vaan liiman puolesta, se putelo on ihan kamala kun se turskauttaa aina välillä semmosen kunnon köntin <3)

Mapachillo said...

i love the last false eyelashes and you make up is amazing! *_*

Anna said...

jjou, sua heitettiin palkintosysteemi-millä lienee :3

http://hhmas.blogspot.com/2010/09/beautiful-blogger-award.html

CSS/template © Shadikka & Linni 2011

Masa on maailman mahtavin hirvi